Praktische zaken

Traject

Hoelang duurt een sessie?
Een sessie duurt zestig minuten.

Hoe ziet het begeleidingstraject eruit?

We starten met een intakegesprek van een uur dat tot doel heeft om elkaar beter te leren kennen, jouw situatie en hulpvraag door te spreken en te verkennen wat ik voor jou kan betekenen. Aan het einde van dit gesprek bepalen we of en hoe we samen verder gaan.

Na drie sessies is er een kort evaluatiemoment om de voortgang, de hulpvraag en wederzijdse ervaringen te bespreken.

Na tien sessies is er wederom een evaluatiemoment om te bespreken waar we staan in relatie tot jouw oorspronkelijke hulpvraag en de behandeldoelen. Ook is er tussentijds de mogelijkheid om de voortgang te bespreken.

Ieder traject wordt afgesloten met een afrondend afscheidsgesprek.

Hoelang duurt een traject?
Gemiddeld bestaat een begeleidingstraject uit circa tien tot twintig sessies, afhankelijk van jouw hulpvraag en doelen. Samen houden we de voortgang in de gaten. Regelmatig evalueren we of de therapie jou genoeg ondersteuning biedt en of de hulpvraag nog actueel is.

Hoe vaak spreken we af?
Met name bij de start van het begeleidingstraject is het fijn om elkaar wat vaker te zien om het effect van de behandeling hoog te houden. Minimaal om de week. Daarna kan er in overleg meer tijd tussen de sessies zijn.

Tarief

Wat kost het intakegesprek?
Voor een intakegesprek breng ik geen kosten in rekening.

Wat betaal ik voor een sessie?
Een sessie kost € 92,50 voor zestig minuten. Voor vergoeding door de werkgever hanteer ik een marktconform zakelijk tarief.

Zijn er mogelijkheden voor vergoeding?
Zowel vanuit de aanvullende zorgverzekering als via de werkgever
is vergoeding mogelijk. Voor een overzicht van mogelijkheden tot vergoeding door de zorgverzekeraar klik hier. Ben je benieuwd of jouw werkgever de begeleiding vergoedt, neem dan contact op met jouw leidinggevende of HR / P&O. Desgewenst stel ik voor de werkgever een offerte op voor het begeleidingstraject.

Hoe betaal ik voor een sessie?
Je ontvang maandelijks per email een factuur met het verzoek om deze binnen veertien dagen te voldoen. Door indienen van de factuur bij jouw zorgverzekeraar krijg je mogelijk een deel van de kosten via jouw aanvullende zorgverzekering vergoed.

Hoelang van tevoren kan ik een afspraak kosteloos afzeggen?
Een afspraak kan je 24 uur van tevoren kosteloos annuleren. Bij afzeggen van een afspraak binnen 24 uur voorafgaand aan de sessie breng ik het totale bedrag in rekening vanwege de voor jou gereserveerde tijd.

Overig

Waar vind ik Maria Voskuilen?
Mijn praktijk is gevestigd in het Clockhouse in Wageningen, ruimte 1030, generaal foulkesweg 37. Klik hier voor een routebeschrijving.

Hoe wordt er omgegaan met mijn privacy?
Lees hier mijn privacyverklaring.

Hoe kan ik een klacht indienen?
Lees hier mijn klachtenprocedure.

Tasten Voelen
Tasten Voelen Mobiel

Overig

Waar vind ik Maria Voskuilen?
Mijn praktijk is gevestigd in het Clockhouse in Wageningen, ruimte 1030, generaal foulkesweg 37. Klik hier voor een routebeschrijving.

Hoe wordt er omgegaan met mijn privacy?
Lees hier mijn privacystatement.

Hoe kan ik een klacht indienen?
Lees hier mijn klachtenprocedure.

Maak een afspraak voor een intakegesprek

Wil jij  jezelf gevoelsmatig beter leren kennen? Je bent van harte welkom! Tijdens het intakegesprek ontmoet je mij in mijn praktijkruimte. We spreken jouw vraag door, ik vertel meer over mijn werkwijze en samen verkennen we wat ik voor jou kan betekenen. Het gesprek duurt ongeveer een uur. Ik ben het beste bereikbaar per mail of via de app.